Benefietfair

10-05-2012
Benefietfair

Een goede start voor de stichting Kopjes voor kopjes!

Benefietfair ten bate van kinderen met hersenverlamming (Cerebrale Parese) Op 4 juni 2012 organiseert The Coffee Factory B.V. uit Vlaardingen een benefietfair waarbij de opbrengst volledig ten gunste komt van de Stichting Kopjes voor Kopjes. Deze stichting helpt kinderen die lijden aan hersenverlamming, en hun ouders bij het vinden van de juiste hulp, zoals bijvoorbeeld goede fysiotherapie en de juiste medicatie. Tenslotte zet deze stichting zich in voor wetenschappelijk, neurologisch onderzoek naar deze aandoening, waar 3 op de 1.000, vooral premature, kinderen aan lijden.

Unieke locatie
Toneel van de benefietfair is de prachtige Grote Kerk in Vlaardingen, die wordt omgetoverd tot een warm aangeklede ruimte waar exposanten hun specialiteiten etaleren. Te proeven valt er bijvoorbeeld van de Kopi Luwak, een van de duurste koffiebonen ter wereld. Amusement is er van Show & Zo, catering wordt verzorgd door Dinners on Tour en verder zijn er demonstraties van o.a. mode, lifestyle en uiterlijke verzorging.

Lancering van de stichting
Om 18.00 uur wordt de stichting officieel gelanceerd door een prominente Vlaardingse inwoner. Hij zal samen met Rosa Hagestein (dochter van ondernemer Ron Hagestein, The Coffee Factory - en Sara Troost-Hagestein, oprichter Kopjes voor Kopjes) een slag op de gong geven als startsein van de stichting. Rosa is de helft van een bijna 2 jaar jonge tweeling en lijdt aan Cerebrale Parese. Deze aandoening heeft ze tijdens de bevalling opgelopen. De aandoening zorgt ervoor dat Rosa niet kan lopen, maar door de juiste hulpmiddelen, therapieën en medicijnen is haar toekomstbeeld in positieve zin sterk beïnvloed.

Wanneer:
Maandag 4 juni 2012, van 14.00 tot 17.00 op uitnodiging, van 17.00 uur tot 21.00 uur vrij toegankelijk voor publiek

Waar:
Grote Kerk, Markt 63, 3131 CR Vlaardingen

Entree:
Gratis, voor publiek vanaf 17.00 uur

Naar overzicht
Veel aandacht voor Kopjes voor Kopjes

Veel aandacht voor Kopjes voor Kopjes

Met hulp van een van onze sponsors hebben we een persbericht opgesteld dat zo goed is ...

Lees dit bericht
Uitleg over de Stichting op Zosradio.com

Uitleg over de Stichting op Zosradio.com

Zos Radio (Zieken en ouderenomroep Schiedam) gaf ons de kans om live in alle regionale zi...

Lees dit bericht