Eerste aangepaste speeltuin Stichting Kopjes voor Kopjes

31-08-2013
Eerste aangepaste speeltuin Stichting Kopjes voor Kopjes

Tijdens de 'Dag zonder Drempels' zal de eerste aangepaste speeltuin in Vlaardingen worden geopend! Deze speciale dag is bedoeld om kinderen met of zonder beperking met elkaar te laten optrekken, laten spelen en een fantastische onbezorgde middag te bezorgen.

Deze dag zal Stichting Kopjes voor Kopjes samen met Cesar Zuiderwijk de speeltuin openen! De speeltuin is te vinden in het Oranjepark te Vlaardingen en zal spetterend geopend gaan worden!

Kom dus allemaal op 31 augustus naar het Oranjepark in Vlaardingen waar Cesar de speeltuin met veel herrie en een hoop bombarie komt openen.

Ook is er weer een superlieve actie van onze hoofdsponsor The Coffee Factory: je kunt een super de luxe koffiemachine van Jura winnen als je hun Facebook pagina liked, de actie deelt en de aller leukste, origineelste of meest toepasselijke naam bedenkt voor de speeltuin! Gaaf toch?! WIN een spiksplinsternieuwe JURA Ena Micro 9!!!

Zo speel je mee:
1. Like de Facebookpagina.
2. Verzin een toepasselijke leuke, grappige of originele naam voor de kinderspeeltuin van stichting Kopjes voor Kopjes en plaats dat idee als een reactie hieronder.
3. Deel deze actie op jouw Facebook pagina.
4. Laat zien hoe populair jouw idee is door middel van zo veel mogelijk likes van vrienden, familie en bekenden. Vergroot daarmee direct jouw win kans.

Naar overzicht
Maassluise Lions Golf Open

Maassluise Lions Golf Open

Vrijdag 28 juni wordt op de golfbaan kleiburg voor de 9e keer een Lions golfwedstrijd g...

Lees dit bericht
97ste Nijmeegse vierdaagse

97ste Nijmeegse vierdaagse

Vandaag is voor de 97ste keer de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan. Tussen 16...

Lees dit bericht