Waar kun je doneren?

19-05-2012

Doneren kan voor ieder bedrag. Je kunt geld doneren via een overschrijving, eenmalige machiging of in contanten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan cadeaubonnen, VVV-bonnen, overuren, verlofuren of een georganiseerde inzamelactie.

Als je geld wil doneren

Je kunt geld overmaken op ING rekening 695.28.26 t.n.v. Stichting Kopjes voor Kopjes

Cadeaubonnen

Kijk eens in de keukenlade, daar liggen vast nog cadeaubonnen met een bepaalde waarde. Wij gaan die cadeaubonnen veilen op een evenement, daar leveren ze weer geld op voor de stichting. Aangezien cadeaubonnen vaak niet omgezet worden in contanten, moeten we dit op een listige, leuke manier oplossen.

VVV-bonnen

Werkt eigenlijk hetzelfde als cadeaubonnen, echter kunnen VVV-bonnen vaak op meer plaatsen ten gelde worden gemaakt.

Overuren / verlofuren

Werk je bij een bedrijf met een aantal medewerkers? Daar zitten vaak overuren waarvan wellicht mensen bereid zijn deze te 'doneren' aan de stichting Kopjes voor Kopjes. Met de werkgever spreek je een bedrag af wat er voor de overuren gegeven wordt en bij je collegae collecteer je overuren. De werkgever boekt de overuren af en maakt het geld over aan de stichting. De werkgever/het bedrijf wordt vervolgens op onze site als sponsor opgenomen.

Georganiseerde inzamelactie

Je kunt het zo gek niet bedenken. Spinningacties, fietstochten, wandelen...alles voor een goed doel. Heb je een idee wat je wil doen, neem dan contact met ons op en wij gaan je meehelpen om jouw actie bekendheid en veel sponsors te laten genereren. Jouw succes is ons succes!