Benefietfair

21-05-2012
Grotekerk Een goede start voor Kopjes voor kopjes!
Op 4 juni 2012 organiseren we een benefietfair waarbij de opbrengst volledig ten gunste komt van de Stichting Kopjes voor Kopjes. Zo is er voor de standhouders geen standhuur, maar dienen zij te doneren aan de stichting.

Unieke locatie

Toneel van de benefietfair is de prachtige Grote Kerk in Vlaardingen, die wordt omgetoverd tot een warm aangeklede ruimte waar exposanten hun specialiteiten etaleren.

Wanneer:
Maandag 4 juni 2012, van 14.00 tot 17.00 op uitnodiging, van 17.00 uur tot 21.00 uur vrij toegankelijk voor publiek

Entree:
Gratis met entreekaart, voor publiek vanaf 17.00 uur
Entreekaarten zijn aan te vragen via info@kopjesvoorkopjes.nl

Waar:
Grote Kerk, Markt 63, 3131 CR Vlaardingen

Lancering van de stichting
Om 18.00 uur wordt de stichting officieel gelanceerd door een (nogal) prominente Vlaardingse inwoner.

Wat valt er te beleven?
Je kan je neus ophalen bij Mooi Parfumerie, je hoofd koel houden bij Dairco, je licht opsteken bij Dibo verlichting& interieur, stevig in je schoenen staan bij Vos Schoenen of je thuis voelen bij Thuis Vlaardingen.

Als dat niet genoeg is, kun je natuurlijk ook even de innerlijke mens verwennen met bijvoorbeeld Kopi Luwak koffie van The Coffee Factory of hapjes van Dinners on Tour. Heb je daar eenmaal een bodempje gelegd dan is er ook nog een wijnproeverij van Elzas Grand Cru's of de betere Cognac's bij Cognacnet. Geen zorgen over alcoholcontroles...je kunt op een fiets naar huis van Bike-4-ever. Ga je toch met de auto naar huis, zorg dan dat je dat in een Volvo met Break Assist doet.

De ambiance is in de Grote Kerk al bijzonder, maar speciaal voor de benefietfair kleedt Bloemenboetiek 't Bolletje de kerk aan met overweldigende bloemen en in dat decor gaan de Angels van Saintz & Sinnerz diverse modeshows lopen. Om dat scherp te kunnen zien loop je over de vloeren van De Graaf even langs bij Brillemans...

De volledige lijst met deelners tref je hier

De Grote Kerk biedt veel ruimte. Toch hebben we zoveel exposanten dat we wellicht een beetje moeten schuiven en schikken. Onderstaand een impressie van de inrichting (klik voor vergroting).

Sponsorplaatsen _2