Lokaal 97

13-10-2012

Het Geuzencollege opende woensdag 10 oktober aan de Hoogstraat 97 in Vlaardingen Lokaal97; een winkel met een uniek concept. Om 14.30 uur opende wethouder Ruud de Vries het pand voor iedere consument die iets betaalbaars en aardigs zoekt.

Wat is Lokaal 97?

Voor vele spullen kan men hier terecht. Lokaal97 doet denken aan een ‘charity shop’ naar Engels model. Met de winst die behaald wordt uit de verkoop van tweedehandsspullen zullen diverse goede doelen worden gesteund.

Kvklok 97

Echter, het kerndoel van de winkel is leerlingen van de VMBO-opleiding Marketing & Ondernemen praktijkervaring op te laten doen. Zij leren in Lokaal97 presenteren, etaleren, verkopen en nog veel meer: kortom ondernemen in de meest brede zin van het woord. Behalve de verkoopfunctie wordt de winkel zo ingericht dat hij ook voor andere doelen gebruikt kan worden zoals voor exposities of als cursus/lesruimte.


Wat is Lokaal 97?

Voor vele spullen kan men hier terecht. Lokaal97 doet denken aan een ‘charity shop’ naar Engels model. Met de winst die behaald wordt uit de verkoop van tweedehandsspullen zullen diverse goede doelen worden gesteund. Echter, het kerndoel van de winkel is leerlingen van de VMBO-opleiding Marketing & Ondernemen praktijkervaring op te laten doen. Zij leren in Lokaal97 presenteren, etaleren, verkopen en nog veel meer: kortom ondernemen in de meest brede zin van het woord. Behalve de verkoopfunctie wordt de winkel zo ingericht dat hij ook voor andere doelen gebruikt kan worden zoals voor exposities of als cursus/lesruimte.

Het doel: Kopjes Voor Kopjes

Kopjes voor Kopjes is het goede doel dat is gekozen om de netto winst naar af te laten vloeien. Met de steun die we van Lokaal 97 ontvangen gaan wij ons hard maken voor lokale speeltuinen  voor alle kinderen met een beperking.

Waneer is Lokaal 97 open?

• woensdagmiddag
• donderdagmiddag
• vrijdagmiddag

Tevens zijn ze ongeveer 1 zaterdag in de maand open.


Lokaal